Torsdag 4.- lørdag 6. september Tanum Karl Johan

Nyåpning av Paleet

NyåpningPaleet_600x236[1]_500x197.jpg

 

Torsdag 4. september kl. 15.00 Tanum Karl Johan

Siri Hustvedt "Denne flammende verden"

Siri Hustvedt

Møt kritikerroste Siri Hustvedt! Hun vil snakke om og signere hennes nyeste roman ”Denne flammende verden”.

Hustvedts nye roman er en intellektuell detektivfortelling fra kunstens verden. Det handler om gjenoppdagingen av kunstneren Harriet Burdens verker. Verkene gikk upåaktet hen mens Burden levde, men får gradvis større oppmerksomhet etter hennes død. Identitet, kjønn, feminitet og kunstnerisk eierskap er temaer som undersøkes. Harriet Burden er en fantastisk figur. Vanskelig, merkelig, følsom, spennende, enormt smart og en enestående kunstner - en karakter like fascinerende og gripende som Hustvedts romaner.

Torsdag 4. september kl. 16.00 Tanum Karl Johan

The Flying Culinary Circus "Hverdagsmat: som virkelig smaker"

flying culinary_150x193

Denne kokkegruppen vet alt om tidsklemma og har gjennom sine mange reiser lagd rask og enkel mat, som samtidig smaker fantastisk godt. The Flying Culinary Circus gir deg tips, triks og teknikker for å få unnagjort sunn og smakfull hverdagsmaten på ett blunk.

Minikokkekurs, smaksprøver og boksignering

Torsdag 4. september kl. 18.00 Tanum Karl Johan

”Øl og mat. Hånd i hånd” Thomas Horne, Colin Eick og Eivind Platou

ølogmat_150x185

Pils og taco, bitter og fish and chips eller kanskje IPA og gulrotkake? I boken ”Øl og mat. Hånd i hånd” presenteres de 27 vanligste øltypene og de gis forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Lær mer om mat og øl med Thomas Horne, Colin Eick og Eivind Platou

Fredag 5. september kl. 16.30 Tanum Karl Johan

Berit Nordstrand ”12 uker til et sunnere liv og en smalere midje”

Layout 1

Berit Nordstrand er en imponerende formidler om kosthold og ernæring. Hun er lege, seksbarnsmor og livsnyter. Vær med på Berits 12-ukers reise til et sunnere liv med en smalere midje. Nyt mat som forbrenner magefettet. I tillegg til at du blir tynnere, vil du få mer energi og overskudd og samtidig forebygge en rekke livsstilssykdommer. Berit er spesialist i farmakologi og har lang erfaring med å endre folks eksisterende vaner og gi dem nye vaner. Her guider hun deg gjennom en forvandling og kostholds-og holdningsendring.

Lørdag 6. september kl. 13.00 Tanum Karl Johan

Kristine Ilstad ”Det søte liv”

det søte liv_150x174

Kristine Ilstad driver Norges største kakeblogg «Det søte liv». I anledning 10 års jubileet for bloggen gir hun ut en bok med de mest populære oppskriftene. La deg friste av mektige sjokoladekaker, søte småkaker, deilige langpannekaker, festkaker, duftende gjærbakst og de aller beste vaflene. Her er det noe for enhver smak og anledning! Kristine deler sine personlige tips for hva som skal til for å lykkes med bakingen.

Lørdag 6. september kl. 14.00 Tanum Karl Johan

Sara Lossius om mattrenden”Paleo”

paleo_150x211

Ønsker du å bli sterkere, få bedre søvn, mer energi eller finere hud? Kom og lær om mattrenden paleo! Paleo er en livsstil og handler om å spise ren og naturlig mat som bidrar til god helse og sunn kropp. Hør Sara Lossius fortelle om hva paleokosthold går ut på.

Fredag 5. september kl. 15.30 Tanum Byporten

Signering med Unni Lindell!

Unni LindellJournalist: Siri Walen SimensenDato: 20110104
Krimdronningen Unni Lindell signerer hennes nyeste bok Brudekisten som er den tiende boken om politietterforsker Cato Isaksen.

Følg med på hva som skjer hos oss

Lackberg_nr15-modifisert_150x135

Hos oss skjer det stadig mye spennende. Vi har ofte besøk av forfattere fra innland og utland, på signeringer, litteraturkafeer og foredrag.
 
Vi har blant annet hatt besøk av Paul Auster, Siri Hustvedt, Jon Michelet, Per Petterson, Patti Smith, Jeffery Archer, Linda Olsson, Victoria Hislop, Merete Lindstrøm, Joralf Gjerstad, Anthony Beevor, Wenche Myhre, Jenny Skavlan, Lars Lillo-Stenberg, Vigdis Hjorth, Mari Boine, Unni Lindell, og mange, mange flere...

Alle våre arrangementer er gratis.